loading...

Какво е да си майка на 4 деца

Да бъдеш родител може да бъде изтощително преживяване, но майката на четири деца Кайела Ларсън е открила един творчески отдушник, който я мотивира да открива и забавната страна на безкрайния низ от детски щуротии, който изпълва живота ѝ.

Тя създава очарователни илюстрации, които ни показват какво е да си майка на четири деца. Нейната любов към рисуването се ражда покрай любимите ѝ филмчета на „Дисни“, като „Малката русалка“ и „Цар лъв“. Рисуването е нейна голяма страст през целия ѝ живот, но при четири деца не ѝ оставало много време за рисуване и то минало на заден план.

Докато една вечер, на кухненската маса, страстта ѝ не се възродила. „Реших, че имам нужда да правя нещо, което си е лично мое“, казва тя. Но още в първите минута разбира, че е загубила тренинг. „Като погледнах грозния портрет, който се бях опитала да нарисувам, реших, че да бъда „художник“ е част от идентичността ми – част от мен, от която не съм готова да се откажа.

Веднага се заех за работа.“ В галерията ни ще ви покажем някои от най-очарователните ѝ творби, които ще се сторят близки на доста майки, дори и на онези, които имат само 1 дете.

За милите моменти.

Децата нямат цедка на устата.

Поне е честен.

„Понякога, когато децата не ми обръщат внимание, крещя някакви случайни неща, за да им привлека вниманието.“

loading...

Нещата, които намираш из обувките си.

„Понякога си мисля, че децата ми ме възприемат като една голяма възглавница.“

Хитруша!

За гримирането.

„Онзи път, в който 6-годишният ми син за малко да ми помогне доброволно.“

Кучешката каишка може да има много приложения.

Когато бебчетото ти се превърне в Дракула.

„За тази Коледа си пожелавам… да се наспя.“

Изобщо не е впечатлен от днешното меню.

Да си майка…