Ексклузивно! Бивша приятелка на дъщерята на Орхан Мурад проговори в социалната мрежа Фейсбук!

В сутришната емисия на „Тази събота и неделя“ по БТВ попфолк изпълнителят Орхан Мурад защити 14-годишната си дъщеря Сузи след скандалното видео към нейна песен, което предизвика множество коментари в социалните мрежи.

Мнозина са на мнение, че визията и поведението й в клипа не отиват на възрастта й.

Сузи и баща й обаче изтъкнаха, че в клипа тя играе роля.

„Всичко е клип, всичко е филм, всичко е роля. На фона на повече от 1 милион гледания 200-300 хейтърски коментара какво означават? В живота е съвсем друг човек”, подчерта Орхан Мурад в предаването „Тази неделя” по bTV.

Той отбеляза, че е запознат със съдържанието на клипа, и знае, че в него има „туърквания и това, което се прави в почти всички клипове и песни както на западните изпълнители, така и на българските, защото ние сме бледо подобие и огледало на това, което се случва в истинския шоубизнес”.

„Сузи работи изключително независимо от мен. Тя не се съобразява дори и с моите музикални съвети, за съжаление. Моят съвет за в бъдеще е да разчита на моя музикален капацитет и да работим заедно по отношение на текстове и на всичко”, подчерта Орхан Мурад.

На свой ред Сузи подчерта, че не чете коментарите за себе си в интернет. „Имам много по-важни работи от това да чета коментари и да се влияя от нечие мнение”, отбеляза тя.  „В клипа съм артист, играя роля”, подчерта 14-годишната изпълнителка.

„В училището, което съм учила досега, ми се кефят, поздравиха ме лично и доста се радват, каза Сузи, като баща й допълни, че много изпълнители също са я поздравили за песента.

„Така се прави – за да стане известен човек в България, даже и по света, тръгваш с провокация. Като наложиш името си, ако решиш, може да започнеш да възпитаваш”, категоричен беше Орхан Мурад.

„Целият проблем на държавата е, че Орхан Мурад не може да види дъщеря му какво прави ли? С какво клипът е по-скандален от клиповете на другите изпълнители в този жанр”, попита той.

По думите му и медиите са виновни за налагането на този стил на работа, особено в младежкия жанр.

loading...

„Провокацията е единственият начин да станеш известен, след което вече да правиш хубави неща”, повтори той.

„Аз не съм възпитател, не възпитавам нечии деца, по-скоро го правя, защото така са ми казали, там съм артист. Който ме познава, знае, че не съм дивата скандална личност. Аз съм кротко момиче, което успява и си постига целите с доста труд и огромно желание”, посочи и Сузи.

Баща й я описа като прекрасно, умно, културно и талантливо дете, което е участвало в много благотворителни инициативи.

Сузи беше категорична, че няма корекции по себе си, а баща й изтъкна, че й забранява и татуировки. Майката на Сузи  също харесала клипа.

Идоли нямам, призна дъщерята на Орхан Мурад. Разкри още, че се възхищава на Риана, Бионсе и Шакира, харесва и Гери Никол, която също я поздравила за песента.

Часове по-късно позната на скандалната Сузи ядосана от всичките лъжи изказани по неин адрес,  проговори в социална мрежа Фейсбук:

„Тук прочетох възможно най-големите лъжи и с цяло гърло се смях.

Искам да поясня, че аз и Сузан сме кажи-речи израснали заедно и в дните на „дебюта“ си през 2014 бяхме близки и се познаваме добре една друга.

Когато тя записваше и заснемаше втората си песен „Мечтай“ беше коренно различно момиче от което виждаме сега в новата и песен. Ако чуете песента ще видите, че реално тя има певчески талант и то не малък , просто не го развива правилно. Всичко което е казано в тази статия, че тя е „различна в живота и в клипа играе роля“ са лъжи – лъжи та се пръска. Егоцентрична, надута, високомерна, държи се с хората около нея сякаш са и слуги. Изобщо не е „умно, мило и кротко“ момиче, което я описва баща и.

Не мога да я нарека „к**ва“ и синоними, защото не съм и светела, но когато я видите в компания с 5-6 момчета ходещи зад задника и разбира се, че това ще е първото което изскочи в нечия глава.

Занимавам се с това всичкото защото бях провокирана от изречението където казват, че тя участвала в множество благотворителни концерти..

Преди година – година и половина танцувах в танцова група в читалището на квартал Долни Воден. Тогава момче от квартала на име Мерт беше диагностицирано с нещо изключително лошо съжалявам, но не си спомням какво беше точно. За операцията се изискваха пари които родителите нямаха и поради тази причина из цял Асеновград бяха поставени кутии за дарения и бяха направени 2 ако не се лъжа благотворителни концерта в града  –  един в главното читалище на площада и едно в читалището в което танцувах. Когато дойде денят на концерта програмата беше представена предварително и в нея деца пяха, свириха на различни инструменти, имаше рецитали, също имаше народни танци и танци от групата в която бя . За да привлекат повече хора бяха поканили Орхан Мурад, който пя в края на концерта и се определяше след него директора на училището в Долни Воден и останалите организатори да закрият концерта. Тъй като Сузи беше заедно с баща си, той даде от своето време за да изпълни тя песен. Сузан се показа на сцената по възможно най- късите и изрязани дънки заедно с две по-големи момичета придружаващи я като балет (и двете момичета се занимават професионално с такъв вид танци и в последствие се оказа, че те и мениджърът им не са били уведомени, че публиката е пълна от възрастни хора и родители с деца) Сузи започна да „пее“, мяташе си задника пред стотици хора пеейки на плейбек … всички бяха слабо казано потресени. Ако бяхте видели това със собствените си очи щяхте да разберете колко неуважително и нагло беше цялото и изпълнение и държание към родителите, към организаторите, към останалите участници и най-вече към самото дете.

Дори не искам да споменавам друг случай в който си въртеше задника пред клас от видимо по-малки деца от нея, промотирайки един от бъдещите си проекти … или пък как стана първа приятелка с дете след като беше диагностицирано с рак, което за жалост вече не е сред нас .. аз не се познавах с това дете, но то беше приятел с някои от моите приятели и съученици и след погребението му доста хора обсъждаха колко зле и неподходящо се е държала Сузан на събитието …

Това, че имаш голяма гледаемост, не винаги е плод на добре свършена работа, а напротив … 10000 не харесвания и 80% от всичките коментари са негативни.

Хубаво е човек да преследва мечтите си, но като не се получава не е хубаво да се правят нещата на зор ….“ – заяви момичето в социалната мрежа..