Пръснаха: Андреа и Сузи Мурад разтърсиха мрежата! (виж тук + още подробности)

 

Андреа и Сузи Мурад доста се сближиха и то за нула време!

Кой да предположи, че най-добрата приятелка на скандалната Сузи Мурад ще се окаже не коя да е, а самата Андреа. Русокосата кака на 14-годишната Сузанита явно зверски си я хареса след дебюта й с „Луцифер и Буда“.

И не само я защити пред медиите и цялата страна, ами й предложи за запишат парче заедно. Днес феновете са в тотален екстаз, защото се оказа, че видеото не само ще бъде реализирано, но и се очаква до броени дни.

То ще носи името „Строго забранено“ и само можем да си представяме какъв скандал ще са и двете мацки в него. Е, да, за Андреа е напълно нормално да си показва прелестите като се има предвид, че вече не е първа младост. За щерката на Орхан Мурад обаче е гарантирано, че отново ще е на върха на скандала.

Мнозина заподозряха нещо не толкова чисто и приятелско в общия проект на двете и най-вече в поканата на Андреа към Сузанита.

Ясно е, че към днешна дата малката лолитка е далеч по-известна и рейтингова от кака си. Което накара мнозина да шушукат, че Андреа просто си прави безплатен пиар.

„Каквато и да е Сузи Мурад, нейната песен събра над 4 милиона гледания в Тубата и то за отрицателно време. Андреа не може и да мечтае за това от години.

Като напусна Пайнер, тя си мислеше, че ще може да пробива сама, но се видя, че нещата закуцаха. За нея Сузи е един вид безплатен трамплин към възраждане на славата“, коментират потребители в интернет.

Дали това е така, или не, няма да гадаем. Сигурни сме обаче, че самата Гери-Никол ще оплези език при вида на това как парчето на Сузанита и Андреа ще отвее хитовете й. И то само за часове. Нямаме търпение да проверим дали ще се окаже така.