loading...

7 знака, че сте в много лоша връзка

Понякога само си внушаваме, че сме щастливи. Понякога прикриваме истината и от самите нас, за да не трябва да се справяме директно с проблемите. Но животът е твърде кратък за такива експерименти, за това признайте пред себе си.В лоша връзка сте, ако…

1. Страстта и интимността са намалели

И то драстично без особена причина. Когато сте в разбирателство и всичко в животът ви върви нормално, няма причина сексът да намалява. Ако чувствата ви вече не са същите, това вече е друго.

2. Криете от приятелите си

Скандалите, караниците, проблемите. Когато един човек отрича, че нещо не е наред, той не го споделя и анализира дори с най-близките си хора.

3. Не искате да си представяте бъдещетоТо ви се струва неясно. Може би подсъзнателно си мислите, че този човек не е включен в бъдещето ви, но се опитвате да си спестявате подобни размисли, за да не ви разстройват.

4. Завиждате на други двойкиИ непрекъснато си мечтаете да сте като тях. Питате се защо те имат всичко, което вие нямате…

5. Нямате желание да градите нищо заедноНито да обновите дома си, нито да планирате почивка заедно – нищо.

6. Не се забавляватеВече не ходите на кино, не планирате уикенди заедно, не се срещате с приятели и не правите нищо от забавните неща, които сте правили преди.

7. Стоите физически далеч един от другНе се хващате за ръка, а дори когато сте седнали един до друг има известно разстояние помежду ви. Околните също забелязват това, но едва ли ще споменат нещо пред вас.