loading...

7 признака, че той е същински задник

Ходенето по срещи е трудно, да имаш връзка е трудно, да бъдеш с някой е… трудно, особено ако този някой се окаже тотален гадняр и задник. В началото е лесно да пренебрегнем знаците, че един човек не е за нас и може да ни донесе само беди, но слава богу този период на заслепение отминава постепенно и в крайна сметка успяваме да видим ясно що за човек стои срещу нас.

А днес ще ви помогнем да видите признаците, че един мъж е задник дори още по-рано. Разгледайте галерията ни и вижте за какво става дума.

1.Държи се ужасно по телефона – не ти отговаря с часове на съобщенията, забравя да ти отговаря изобщо или пък почти не ти се обажда, за да те попита как си – това е знак, че иска да извлече максимума от теб, но да не даде нищо в замяна.

2.Не си му приоритет – ако прави планове за вас двамата в последния момент или изчезва, когато има нещо друго за правене, то това е доста лош знак и нямаш нужда от такъв мъж в живота си.

3.Не е до теб в трудни моменти – ако не те защитава, не ти помага в трудни ситуации или те кара да се чувстваш още по-зле – знаеш какво трябва да направиш.

4.Егоист е в леглото – задник е, ако мисли само за своето удоволствие и не се интересува какво харесваш и как.

5.Има нужда от време – понякога е нужно известно време, за да видите накъде отива връзката ви, но ако е минало достатъчно време и той не е сигурен какво иска, вземи нещата в свои ръце.

6.Заглежда други жени – да, може би онази сервитьорка беше симпатична, но ти не бива да разбираш, че той мисли така. Напълно недопустимо да флиртува с други жени в твое присъствие (а и отсъствие).

7.Не те прави част от живота си – ако се срещате от 2-3 месеца и все още не познаваш никой негов приятел, то това е сериозен червен флаг.