loading...

8 сигурни знака, че връзката ви минава на друго ниво

Човешките взаимоотношения са сложни, особено когато прибавим и любов към тях. Всеки иска да има някой близък човек до себе си, с когото да говори и да споделя ежедневието и реалността си. Въпреки това е почти невъзможно да предвидим как ще се развие една връзка в бъдеще.

Тези признаци могат да ви помогнат да установите дали връзката ви се движи по правилния път или нещо не е наред.

1.Безкрайни разговори

Да намериш някого и да прекараш дълго време с него, ти дава вътрешен поглед в неговия ум. По този начин можете да видите колко сте съвместими. Ако сте с някой, с когото можете да разговаряте дълго, дори и след 10 години от запознаването ви, това е наистина добър знак. Това означава, че винаги ще имате нещо, за което да говорите помежду си, защото и двамата смятат, че вашите разговори са изключително интересни. Не е нужно да говорите за политика или световни новини – дори дълъг разговор за любимите ви животни или теми, които не се считат за толкова важни, могат да запазят искрата на връзката! Това е сигурен знак, че връзката ви върви по позитивен път.

2.Шегувате се един с друг

Когато прекарвате ежедневието си с любимия човек и споделяте малки подробности, които след време прерастват в шеги, това показва, че имате силна връзка помежду си и споделяте подобно чувство за хумор. Да се ​​смеем помежду си и да се наслаждаваме на шантавата страна на другия е ключът към щастието. Според проучване, направено от университета във Ванкувър, двойките, които смятат, че половинката им е най-добрият им приятел, имат по-високи нива на щастие и удовлетворение.

3.Вредните навици са сладки

Всеки има дребни лоши навици – някои от тях не са толкова очевидни, колкото други – но след като сте във връзка с някого за дълго време, ще започнете да забелязвате тези малки досадни неща, които ги правят специални. Например, те могат да имат лош навик никога да не проверяват телефона си или постоянно да го държат в безшумен режим, така че едва ли някога можете да ги достигнете. Въпреки че повечето хора биха могли да открият, че това е досадно, вие ги познавате много добре и може да се окаже сладко, че не са пристрастени към това, че са постоянно на телефона си. Или може би те имат наистина досаден смях, който всеки намира за непоносим, ​​но вие намирате за весел! Има безбройни черти и навици, които повечето хора биха намерили за досадни, но когато сте с някой, заа когото наистина ви е грижа, виждате тези навици като част от тяхната идентичност и ги обичате повече заради това.

4.Оставяте четката си за зъби при него

loading...

Оставянето само на една четка за зъби в къщата на партньора ви може да има много дълбоко символично значение като цяло. Това не означава непременно, че планирате да се преместите да живеете заедно, а че се радвате да прекарвате следобедите и вечерите заедно, вместо да бъдете сами.

5.Трудно заспивате сами

Прекарвайки нощите си заедно, можете да се прегръщате и да гледате филми заедно, да се чувствате обичани. Понякога обаче се налага да се разделите за някоя вечер, поради ангажимет и ако се чувствате нещастни, когато сте отделно, това означава, че връзката ви е достигнала точка, в която и двамата сте свикнали да бъдете един с друг, а отсъствието на другия ви оставя да се чувствате самотни. Според проучвания, двойки, които са свикнали да прекарват по-голямата част от времето си заедно и които са си създали ежедневна рутина, могат да страдат от тревожност по време на раздяла. Те могат също да имат лека депресия и безсъние.

6.И двамата говорите в множествено число

Когато имате връзка с някого, винаги се опитвате да намерите време да излизате и с приятелите и семейството си, така че да не разрушите взаимоотношенията с хора от обкръжението си. Въпреки това, тъй като сте склонни да прекарвате по-голямата част от времето си с полвинката, дейностите ви стават общи. И тогава “ние” започва да се превръща в обща дума във вашия речник. Казвате неща като „Ние гледахме този филм заедно“ или „Излизаме заедно с всички наши приятели“ или „Наистина не харесваме този ресторант и търсим нови места, където да излизаме. Когато тези ситуации започват да влизат в живота ви, това означава, че тези дейности, които сте правили сами, сега са дейности на двойката, които са типични и за двама ви.

7.Споменавате постоянно половинката

Нормално е в началото на всяко взаимоотношение да споменавате половинката често, защото сте влюбени и не можете да спрете да мислите за него. Но ако това продължи и в последствие, това означава, че вече ги виждате като част от вашия свят. Свързвате се с него по такъв начин, че когато възникне разговор, който има най-малка връзка с партньора, вие го споменавате, защото знаете толкова много за него и той заема огромна част от живота ви. Подсъзнателно осъзнавате, че той е човекът, с който бихте могли да прекарате остатъка от живота си.

8.Всичко, което казва той е прекрасно

Абсолютно естествено е да спорите с някого от време на време, особено когато сте били заедно дълго време. Ако обаче аргументите ви са разумни, ще се убедите,че по този начин подобрявате връзката си и това ви помага да научите повече един за друг, а не да се съгласите на всичко казано в началото и да загубите интерес в дългосрочен план.